Gezuar Festen Shqiperi/Happy Independence Day Albania

Pershendetje te Gjitheve  nga Otava!

Ndjej nder, gezim e krenari qe jam ketu ne mes nesh, Shqiptareve. Me Ambasadoren e Shqiperise ne Kanada Zonjen Elida Petoshati dhe personelin e Ambasades; me perfaqesuesit e Basjkesise Sqhiptare ne Montreal, Z Hysni Marku, dhe me miq Kanadeze e te huaj te ftuar per Festen e Pavaresise dhe te Flamurit. 

Pata nderin te perfaqesoj Shqiperine me Himnin tone sikurse dhe Himnin Kanadez. Ndjeva nje peshe te madhe mbi vete sepse eshte pergjegjesi e madhe, shume e madhe te kendosh Himnin Kombetar. 2 Himne. Nder i dyfishte.  Falemnderit Zonja Elida Petoshati! Na nderon te gjitheve!

Gezuar Festen Shqiperi!!  TE DUA PERJESTESISHT!! <3 

Greetings from the Albanian Embassy in Ottawa!

What an honour to have been selected as the Performer for the Albanian and Canadian National Anthems at the Albanian Embassy in Ottawa! Special thanks to the Ambassador of Albania in Canada Mrs. Elida Petoshati, her wonderful staff, the representatives of the Albanian Community in Montreal, Quebec, Mr. Hysni Marku, the known Albanian Filmmaker Mishel Kociu, and Guests from the Canadian Parliament, other Embassies,etc. Just beautiful. I am grateful for the experience and proud to be Albanian and Canadian!  

Albania, Happy Independence Day! I LOVE YOU FOREVER! <3